ON5th By Lute®

Vanaf dit voetbalseizoen zijn wij een nieuwe en bijzondere samenwerking aan met topchef Peter Lute. In het hoofdgebouw van de Johan Cruijff ArenA is heel niveau 5 omgetoverd tot ON5th by Lute®.

Met live cooking en een open keuken bij binnenkomst wordt u direct meegenomen in de culinaire beleving die Peter Lute te bieden heeft. U kunt hier genieten van een exclusief 3-gangen diner, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken. Door de relaxte en toegankelijke sfeer, maar toch ook het smaakvolle menu is het restaurant zeer geschikt om zowel relaties als vrienden en familie mee naar toe te nemen om de voetbalervaring compleet te maken. Wij serveren dit wisselende 3-gangen diner voorafgaand aan iedere wedstrijd en evenement.

Topchef Peter Lute is onder anderen verantwoordelijk voor toonaangevende restaurants De Kruidfabriek, Explore, The Arc en Soundbites.

Liever een exclusief diner op uw event in de Johan Cruijff ArenA? Wij maken  ook op maat gemaakte concepten. Label Hospitality wil, als hospitality partner van de Johan Cruijff ArenA, de gasten een bijzondere en culinaire ervaring bieden voorafgaand aan de wedstrijden en concerten.

ON5th by Lute website